First Class Gym

Hälsa & träning i första klass

Vill du bygga en helt ny livsstil? Vill du göra träning till en självklar vana? Eller är du redan en rutinerad motionär som vill ta nästa steg? Oavsett utgångspunkt så har du kommit rätt! First Class Gym erbjuder alla förutsättningar du behöver för ett hälsosamt liv.

Det här är First Class Gym

Vår vision är att lägga grunden till en livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö. Med hög kunskap hjälpa alla människor att uppnå deras inneboende potential när det kommer till träning. Om den träningen innebär att lyfta tunga vikter, ta en dansklass någon gång i veckan eller lägger upp ett skräddarsytt träningsprogram med en PT väljer du som medlem.

First Class Gym finns i 7 svenska städer och erbjuder totalt 9 olika träningsanläggningar. Alla anläggningar är skapade för en variationsrik träning. Här finns dagligen flera olika instruktörsledda klasser att välja bland, välutrustade gym, personliga tränare och barnpassning för den som behöver.

Vad innebär träning i första klass för dig?

Bli en del av teamet!

Brinner du för träning, hälsa och att inspirera andra? Tycker du om att prestera på högsta nivå? Då ska du söka dig till oss på First Class Gym. 

Vi lever som vi lär och investerar vår tid i egen hälsa och träning. Vi tror att alla människor har outnyttjad potential inom sig och att våra medlemmar förtjänar det allra bästa. Vi är inte bara ett företag vi är en gemenskap som drivs av andras framgångar och vi värdesätter ödmjukhet.

Laddar ner First Class Gym-Appen!

Det ska vara enkelt att träna och boka in sig på pass. I vår app hittar du alla våra klasser och vilka instruktörer som håller i vilka pass. 

Du får full koll på alla nya träningspass och kan boka barnpassning på de anläggningar som erbjuder detta.